Hverdagen

Du står op og har sikkert en fast morgenrutine, hvor der er mulighed for at få hjælp fra personalet til de ting, du kunne have brug for. Du spiser morgenmad, inden du skal på arbejde eller har hjemmedag.

Når du kommer hjem fra arbejde, har du mulighed for at få noget eftermiddagskaffe, se tv i fællesstuen, gå en tur med eller uden personale, eller bare at slappe af i lejligheden. Som udgangspunkt får du én maddag i ugen, hvor du er med til at bestemme, hvad menuen skal bestå af. Du og personalet hjælper hinanden med madlavningen, borddækning og efterfølgende oprydning.

Hvis du gerne engang imellem vil spise for dig selv, er der også mulighed for dette. Du er velkommen til at have besøg og gæster. De kan ligeledes spise med (mod betaling), vi skal blot vide det.

Efter aftensmaden har du mulighed for at gå til forskellige aktiviteter, alt efter hvor din interesse ligger. Du kan læse mere om, hvilke aktiviteter de andre beboere går til, under Aktivitetstilbud i fritiden. Hvis du ingen planer har om aftenen, er der mulighed for at spille spil, se tv eller bare slappe af og hygge i fællesstuen eller i din egen lejlighed. Hvis du har brug for at få aftenskaffe, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre.

Ved sengetid kan personalet hjælpe dig med dine aftenrutiner, hvis du har behov for det.

Hjemmedag efter behov

Næsten alle beboere på afdelingen er i dagbeskæftigelse; nogle hele dagen og andre noget af tiden. Der kan aftales, at du har nogle timer, en halv dag eller mere, hjemme på afdeling C. Hjemmedagen bruges til, at du gør lejligheden rent med støtte fra personalet. Du skal have vasket dit tøj, handlet ind, vandet blomster, skiftet sengetøj m.m.

Weekenden

I weekenden kan du sove længe, og her kan du selvfølgelig også få hjælp til dine morgenrutiner. Når du står op, vil der være morgenmad til dig i fællesstuen. Der vil ofte være tilbud om at lave forskellige aktiviteter, som fx kunne være at tage i svømmehallen, biografen, bage boller, spille spil, hygge m.m. Det kan også være, at du kan have brug for bare at slappe af i weekenden efter en lang arbejdsuge.

Søndag aften begynder roen at sænke sig i fællesstuerne, fordi vi nu skal omstille os til, at hverdagen starter igen i morgen.