Om Skredsande Afdeling C

Afdeling C. er en del af Uddannelsescenter Mariebjerg.

Formålet

Målet er, at du selv skal klare så meget som muligt. Det er med til at gøre, at du bestemmer over dit eget liv.

På afdelingen får du den hjælp, du har brug for. Det kunne være hjælp til:

  • Opretholdelse af døgnrytme
  • Egen-hygiejne
  • Rengøring og tøjvask
  • At vedligeholde og/eller opsøge nye fritidsaktiviteter
  • At udfylde fritiden med konstruktive aktiviteter
  • Kost og motion
De fysiske rammer

Afdelingen ligger på adressen Knud Rasmussens Vej 16, 7500 Holstebro i den sidste bygning. Der er få minutters gang til centrum, og det ligger tæt på Storåen. Der er gode muligheder for gåture i naturen. Afdelingen ligger også tæt ved bus og togstation.

Afdeling C ligger i forbindelse med to andre afdelinger A og B, som hører til Center for Handicap. Her er der beboere, der har forskellige former for handicaps.

Afdeling C. har et stueplan og en 1. sal. Her er der 8 2-rums lejligheder på begge afdelinger. Hver lejlighed har et lille tekøkken med skabe, kogeplader, køleskab m.m. Der er desuden en stue, soveværelse samt bad med vaskemaskine med indbygget tørretumbler.

Hver afdeling har deres eget køkken, spiseplads og stue. Der er mulighed for at gå ud i haven eller på altanen på 1. sal. fra fællesrummet. Alrummet/stuen indbyder til hygge og fælles aktiviteter som f.eks. bordfodbold og spil.

På afdeling C er der en stor have, hvor der kan foregå mange forskellige aktiviteter. Der kan laves mad over bål, grillhygge, boldspil, udespil, ophold i det fri, m.m. Der er i øvrigt muligheder for at deltage i aktiviteter i by-centrum; aktiviteter som en større by byder på.

Der er tilknyttet en bus til hele Skredsande, som kan bookes af personalet til udflugter.

Medarbejderne

Der er tilknyttet personale med forskellige kompetencer, som tilgodeser behovet læring, træning og omsorg.

Bruger-indflydelse og pårørende-samarbejde

Beboermøde foregår som planlagt på din afdeling. Her bestemmer du selv, om du vil deltage. Det er en god idé at deltage, hvis du vil have medbestemmelse og indflydelse på, hvad vi skal lave i weekenderne. Her er der også mulighed for at komme med idéer til, hvad der kan gøres anderledes, eller hvad du synes, der er godt.