Mariebjerg har et kollegium

Vores kollegium er et tilbud for dig, som ønsker at bo på Mariebjerg. Dette kan evt. være i forbindelse med din STU uddannelse (Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse). Borgerne bor fortrinsvis på eneværelser. De fleste er med eget bad. Alle værelser er møblerede. Det er en god ide at medbringe personlige ting, som kan skabe hygge på værelset. Du kan også medbringe musikanlæg, radio, tv og computer. Vores fællesrum er dog i forvejen velforsynede på dette område.

Et sjovt og aktivt ungdomsliv

På vores kollegium er der trygge og gode rammer i et spændende ungdomsmiljø. Der er mulighed for at dyrke sine fritidsinteresser og kammeratskabet i kollegium-afdelingerne. Afdelingerne har egne køkkener med spiseplads og bryggers. Der er fælles cafe, opholds- og tv-stue og mulighed for at bruge skolens øvrige lokaler. I din tid på kollegium lærer du mange af de ting, der er brug for senere i livet. F.eks. hvordan bruger du din fritid, hvordan laver du mad, vasker tøj og gør rent.

Eftermiddage, aftener og weekender har et varieret program med forskellige aktiviteter, som du er medansvarlig for. Nogle af aktiviteterne kan være: ridning, kreative aktiviteter, bibliotek, valgfri motion, besøgsaftener, tv-avisen, aktiviteter ud af huset, koncerter, teater, biograf, bowling o.l.

Inden indflytning får du en liste over hvilke personlige ting, det er nødvendigt at medbringe.

 

Mariebjerg