Dagligdagen

Vi indretter hverdagen efter dit behov, og du får den støtte, du har brug for.

Hver morgen er der mulighed for at få støtte til at stå op og komme godt i gang med dagen. Der er mulighed for at spise morgenmad på kollegiet.

For de beboere, der går på STU, er der undervisning kl. 9.00-14.00. Hvis ikke du deltager i undervisningen eller er i beskæftigelse, er dagtimerne primært til botræning som f. eks madlavning, indkøb, rengøring og økonomi.

I fritiden er der mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter, både på kollegiet og andre steder. Det kan være bowling, håndbold, kreative aktiviteter, gåture og biografture.
Du kan selv være med til at bestemme, hvilke aktiviteter du gerne vil have tilbudt.

Hver eftermiddag er der mulighed for at få eftermiddagskaffe, enten på sit eget værelse eller i en af fællesrummene.

Som udgangspunkt får du én maddag i ugen, hvor du er med til at bestemme, hvad menuen skal bestå af. Du og personalet hjælper hinanden med madlavningen, borddækning og efterfølgende oprydning. De fleste beboere deltager i at lave aftensmad.

Efter aftensmaden har du mulighed for at gå til forskellige aktiviteter, alt efter hvor din interesse ligger. Du kan læse mere om, hvilke aktiviteter de andre beboere går til under Aktivitetstilbud i fritiden. Hvis du ingen planer har om aftenen, er der mulighed for at spille spil, se tv, bare slappe af og hygge i fællesstuen eller på dit eget værelse.

Ved sengetid kan personalet hjælpe dig med dine aftenrutiner, hvis du har behov for det.

Du er velkommet til at have besøg og gæster, og de kan spise med (mod betaling) – vi skal blot lige vide det.

Weekenden

I weekenden kan du sove længe, og her kan du selvfølgelig også få hjælp til dine morgenrutiner. Når du står op, vil der være morgenmad til dig.

Der vil ofte være tilbud om at lave forskellige aktiviteter, som f. eks at tage i svømmehallen, biografen, bage boller, spille spil, hygge m.m. Det kan også være, at du kan have brug for bare at slappe af i weekenden efter en lang uge.

Du bestemmer selv, om du er på kollegiet i weekenderne. Der er mulighed for at være her hele weekenden, noget af weekenden eller slet ikke at være her i weekenden.

Hjemme efter behov

Hjemmedagen bruges til, at du gør lejligheden rent med støtte fra personalet. Du skal have vasket dit tøj, handlet ind, vandet blomster, skiftet sengetøj m.m.

Beboermøde

Der er planlagte beboermøder i din gruppe. Her er der mulighed for at komme med forslag til aktiviteter, eller fortælle hvad du synes, der er godt, eller hvad der skal ændres.